krokfoss -
Hjem Add meg Om meg Kontakt

video

  • 17.11.2012kl.19:01
  • 2

Hei alle søte små lesere. Jeg har tenkt på at jeg ikke har lakt ut så mange vidioer i 2012, og nå som det snart er2013 burde jeg gjøre noe med det. Jeg lurte på om dere har noen videotips eller ønsker. Ingen spørsmål er dumme, og ingen idere heller;-) DU du bestemmer, så bare kommenter, så gjør jeg det:-)

foresten, jeg har ny hadder! skriv hva du syns om den da vel<3

 

-blogges

 

 

Twilight

  • 16.11.2012kl.22:31
  • 1

Hei hei alle sammen! I dag så overnatter jeg hos Maria for jeg og hun har sett verdens kuleste, og mestnspennene film EVER!! Det er jo så klart twilight! Her er litt kort om hva som skjer, men ikke alt for mye:-) bella er endelig blitt vampyr, og er sterkere enn noen sinne! Mens hennes kjærlighet vokser seg sterkere for både Edward og reenesmee. Familien vokser, men kan bli splittet pga vorturiene!! De tror reenesmee er farlig for vampyrene og vil drepe hele cellen klanen. Nå er det opp til bella og Edward å redde familien!! Ternings kast 6!!! Det er en film som egner seg for deg enten du har lest bøkene eller ikke. Litt voldelig, men som du sikkert kjønner ikke no blod;-) (de er jo vampyrer:-P) Skriver på Ipad, så kan ikke legge inn no bildet, men samme det:-P Nå sitter jeg og Maria og koser oss, så vi skal bare kose oss resten av kvelden med noe godis og sånt:-) -Blogges <3

musikal (2)

  • 10.11.2012kl.13:37
  • 1

Hei hei. I dag fant jeg flere bilder (hvor jeg hvar MYE mer i fokus) fra barnas klima konferanse. Her er bildene:

 

 

 
Her er jeg, som synger solo<3


Her står jeg i "mobilgeng". Se på de gammle mobilene. Det skal være iphone <3 Lol


Her står jeg yterst på bildet til venstreYeeeha! Cow(boy)girl

Håper du likte bildene fra barnas klimakonferanse

 

-Blogges<3
Fredagskvelden

  • 09.11.2012kl.16:44
  • 0

Hei hei alle sammen. Endelig er det helg! Yooho! Noe av det beste med helger er jo fredagskvelden eller hva?? Når du kommer hjem etter en "hard" dag på skolen, kan du bare legge deg på sofan, lukke øynene og slappe av! Men kveldene er jo best, for da kan du kose deg med godis og se på Norske-talenter sammen med venner og famile.

 

Men jeg har et spørsmål til dere... Hvis du kunne bestemme over hva du skulle gjøre i helgen, å du kunne gjort hva som helst. Hva hadde du gjort da?? Svar i kommentar feltet. Premien er ikke så stor, jeg nevner bare bloggen din på min blogg og følger den i en hel uke. Men en premie er jo en premie ikke sant. 

 

vinter

leker meg i snøen

snøfnugg faller på mitt kinn

du må bare se hva jeg finn

jeg finner en tapt hule

den fineste jeg noen gang har sett 

en god dag går mot slutt

men i morgen må jeg ut.

 

-blogges<3

En musical

  • 09.11.2012kl.11:29
  • 0

Heeei alle sammen:-) Grunnen til at jeg ikke har blogget så mye denne uka, er pga. at skolen har satt opp en musical. Musicalen heter "Barnas klimakonferanse" og handler mye om miljøet. Selv om det er et seriøst tema, var musicalen vår full av morsomme ting som fikk alle till å le XP

 

Her er et bilde fra mussikalen.

Jeg sitter like ved den stolpen. Meg i grå genser<3

Blder av maria

 

Her fra siste sangen (jeg står til høyre for henne i blå t-skjorte) ;-)

 ... men må gå til skolen nå

 

-blogges

 

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Design
hits