krokfoss -
Hjem Add meg Om meg Kontakt

Trening og farvell

 • 08.10.2012kl.22:15
 • 7

Hei, hei alle sammen<3 Idag var første skoledag etter høstferien. :-( Det eneste "spennende" var gym, der vi spillte håndball. Ingen kunne det så godt, så det ble ikke så stor suksess da X-) Da gymmen hvar ferdig, gikk jeg hjem og begynnte på lekser... gøy!!(sarkasme) Når  leksene var ferdig, spiste jeg. Så dro jeg på trening.

På treninga hadde vi først amerikansk fotball. Det var gøy, selv om jeg nesten aldri fikk ballen. Og når jeg først fikk den, så bomma jeg jo helt på mål også:-P Men dette var bare oppvarminga. Når vi var ferdig med amerikansk fotball, løp vi opp til Linskjern. Det er et sted i lysløypa. Vi fant en bakke og begynte på "spretten skigang". Det var jo kjempe tungt! Så tok vi "elghufse", det var litt enklere. MEN det var jo i en enda lengere bakke, litt over dobbel så langt!!!!!!! Vi avslutta med enda en runde amerikansk fottball, og det var jo gøy da :-)

Så nå sitter jeg her i sofan og slapper av. Har nettopp spist en brødskive og ser på 71 grader nord. Ikke missforstå meg, treninga var jo veldig bra da. Jeg klager ikke, jeg sier det bare som jeg oppfattet det ;-)

her er et dikt :-D

når noen må gå

du kjenner tårer presser på

du kan ikke gjøre noe nå

en tåre går nedover ditt kinn

du skjønner ingen verdens ting

hvorfor ikke meg

du ser en annen vei

du snur deg mot han

gir han et trist men snildt blikk

sier hade en gang

for dette er den siste sang.

NOW is the day's end

 • 07.10.2012kl.20:25
 • 4

Hei alle sammen. NÅ er dagens ende her. Det er helt mørt ute, og her jeg sitter i den varme stua mi, kan jeg bare se gatelysene på veien her nede... :P

Nå starter snart "Alt for Norge", og det er kjempe morsom og se på. Tenkte bare at jeg skulle blogge et innlegg til, før jeg legger meg, fordi i morgen får jeg kansje ikke blogget, because jeg skal på trening. Ja ja, skal i værtfall prøve og få til et lite innlegg i morgen, kanskje jeg rekker ett i morgen tidlig...

nattens stille vei

det er helt stille her

ingen hører meg

jeg står rett i mørkes dyp

ser ingen ting

det eneste jeg vet

er at stjernene vil vise vei

i iriktig retning 

-Blogges<3

Day's end

 • 07.10.2012kl.16:42
 • 5

Hello everybody, ja det er ikke dagens slutt enda, men det begynner å bli mørt, i værtfall her på lørenskog... Vi skal snart spise middag, men først skal vi lage den. Jeg skal hjelpe pappa med å lage kjøttkaker, alltså ordentlig hjemmelagde kjøttkaker :3 Nam nam. Nesten alt som er hjemmelaget er jo bedre en "hurtig mat" og sånn nedfryst mat, da. Ellers har jeg ikke gjort no spess i dag... Har egentlig bare hvært hjemme å slappet av. Det er jo fint det da;) Det er jo siste dagen i høstferien for meg, så da må jeg jo bare gripe de siste timene og bruke de "godt". Men siden det er så lenge siden jeg har skrevet et dikt, så gjør jeg det nå;-)

HØSTENS GLADE FARGER

gul grønn og rød

det gir meg en god glød

står mitt i skogen

de faller ned

jeg strekker ut hånda

tar et blad

jeg ser ned på det

og tenker

det er høstens glade farger

 

 

-Blogges<3

Dagens antrekk

 • 07.10.2012kl.14:30
 • 4

Hei alle sammen. Dette er dagens antrekk :)


Genser fra H&M, Bukse fra levis. Hva syns dere?? svar ærlig.

 

lørdagskoz

 • 06.10.2012kl.21:29
 • 8

God kveld alle søte smågodt lesere<3<3 Nå er det lørdagskveld, og vi ser på "Skal vi danse". De er gode og i kveld er det eventyraften. Den jeg syns er flikest er Linni Meister og Ben Adams. Her sitter alle i familien og koser oss med poppkorn, pottetgull og lørdagskoz.

 

-Blogges<3<3

 

Vafler og kos

 • 06.10.2012kl.16:37
 • 11

Hei hei<3 I dag har jeg lagd vafler. nam nam. Mamma og pappa har ordna veien utenfor og der vi parkerte. Så jeg tenkte hvorfor ikke overaske dem med vafler??? Dere hvet sikkert hvordan man lager vafler, men jeg har tatt noen bilder med iphonen min, så her er bildene:-D

 


Her har jeg starta på røra:-)

 


Er jeg kul eller hva??? B)Her er vafflene og alt jeg skal ha på. Jeg har allerede tatt en eller to (mer) vaffler alt.

 

Jeg har tenkt og blogge i kveld vis jeg får tid, sååå...

 

-blogges<3<3

 

 

Brownies Cookies og Tusenfryd

 • 05.10.2012kl.23:00
 • 13

Hei alle sammen:-D Nå har jeg ikke blogga i hele høstferien!!! Men det er fordi jeg har vært opptatt... men NÅ blogger jeg i værtfall X-) I dag har jeg, Henriette og bestefar vært på tusenfryd!! det var frydfullt! ;-) Jeg tok alle karusellene (de jeg ikke var for stor til) bortsett fra Spinsider, den tørr jeg ikke :-S Vi hadde det kjempe gøy! Her er noen bilder jeg tok da jeg skulle ta Thundercoaster. Jeg tok den alene, men det var gøy da E-:

her står jeg vedsiden av Thundercoaster 
like før jeg skal starte =O

 


I går hvar jeg hos maria. Jeg, Selma og Maria bakte kjeks. Jeg tror det het Brownies Cookies, og det var kjempegodt. Når vi hadde lagd røra og stekt dem, tok vi på sjokolade-linser. Det er sånne som er i sjokoladeboller :-D Når de smeltet på den varme kjeksen, var det såå godt. Nam nam. Men for og si det igjen, det var kjempegodt

 

 


her ser du hvordan kjeksen ble. Nam nam, har lyst på en til jeg :-)

 


 -blogges <3Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Design
hits