krokfoss -
Hjem Add meg Om meg Kontakt

Hvordan lage en veske :-)

  • 12.09.2012kl.19:08
  • 9

Her ser dere hvordan jeg har laget en veske av gamle olabukser :-D Jeg elsker den!! Det er egetlig ganske enkel å lage, men for å ikke skrive kjempe mye på en gang viser jeg heller hvordan man gjør det.

 

 


Først klipper du det du skal ha...

 


På syr du sammen bunnen i veska...

 


Litt hjelp fra mamma må til:)


Her er den ferdige veska


Er jeg kul eller hva?? B-)

Ok, her er en oppfordring til dere og meg selv. For hver komentar dere skriver, skal jeg ta en ny ting på veska mi :-) Skriv i vei.

 

-Blogges <3<3<3
  

 

Tina og Betina

  • 09.09.2012kl.20:41
  • 7

Hei alle søte leserer. I dag har jeg og Maria sett på Tina og Betina The Movie! Den var såååå gøy ass! Den handler om at tTina og Betina blir uvenner på grunn av en som heter Synøve Risnes. Henne "tar over" skolen og masse sånt. Se på traileren hvis du vil vite litt om hvordan den er da( Hvis du ikke har sett den da): tina og betin. Denne filmen må du bare se ass! Man får latter-kick så mye at du holder på og dø av latter XP

 Synnøve er hun på venstre side;-)

 

Men jeg skal blogge i morgen også

-Blogges <3 

på skolen

  • 04.09.2012kl.09:56
  • 0

Heeeei<3<3 Nå sitter jeg på skolen og kan gjøre hva jeg vil på skolen, så først tenkte jeg at jeg skulle blogge et bitte lite innlegg;-D Ja vi startet da dagen med matte. da fikk vi drive med matte på pc`n, så daJhvar det litt gøyere. Da gikk det fra son -> :-( til son-> :-I  så da kjønner du vel. så fikk vi vært på dataen. Jeg så først på elgamle vidioer av meg, som jeg har lakt ut for 100 år siden!! jeg var liten og dum sier man velX-P Men nå ringer det snart ut, så hade. :-*

 

 
Meg på skolen i fritime

 

-Blogges<3

 

Gjørme-intervall = Møkkete

  • 03.09.2012kl.21:34
  • 4

Hei hei, i dag har jeg hatt gjørme-intervall, og jeg ble GJØRMETE!!! Først av alt så varmet vi opp med sand-vollyball og ta flagget. Etter at vi hadde gjort det, begynte vi og løpe innover i skogen hvor det var vått... Etter ca 3-4 skritt var jeg kliss våt fra skoen og opp til låret allerede, men da jeg visste jeg ikke hvor våt jeg kom til og bli når jeg var ferdig.

Vi starta med en kort-lek. Vi ble delt opp i fire lag, så skulle vi finne f.eks alle ruterne. Alt i alt var det 13 kort vi måtte samle. Mitt lag kom på andre plass første gangen,men andre gangen kom vi på første! JIPPI!!! Så fikk vi en pause, før vi begynte på den ordentlig møkkete treninga.

Da vi var ferdig med kort-leken, hadde vi konkuranse med oss selv hvor vi skulle løpe en krevende og gjørmete, løype. Der løpte vi først gjennom masse blåbærtuer uten blåbær vis du skjønner. Så kom vi til et vått parti, som deretter gikk over til et gjørmeteparti. Der ble jeg ikke så gjørmete.. (siden jeg prøvde og unngå det, så ble jeg ikke så gjørmete under løpet.)

Så da vi var ferdig hadde vi ca 15-20 min i gjen, som vi brukte til gjørme-bad!!! Der kan jeg love dere at vi ble møkkete altså. Vi hoppet utti og detdet spruta, og alt skjedde samtidig. Men det var kjempe gøy da. Første gangen vi skulle hoppe ut i hoppa ikke jeg ut i med en gang, for jeg skulle ta bomba på de andre!! Og det gjore jeg :-) Da vi var ferdig og skulle sette oss i blien hjem, måtte vi sitte på poser for og ikke møkke til bilen.  Men jeg syns det var kjempe gøy da.
Litt møkkete gjeng eller??! :-D

 

Jeg har fått ny header, (toppen av siden min om noen lurte) :-) Hva syns dere om den? Skriv i kommentar felte da vel!!

Blir glad for alle kommentarer så lenge de ikke er slemme:-)

 

-blogges<3

 

headen er lagent av http://maria321.blogg.no/

 

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Design
hits