krokfoss -
Hjem Add meg Om meg Kontakt

sykeltrening

 • 23.08.2010kl.21:07
 • 2

I dag har jeg og selma vert på sykeltrening/ ski trening, vi startet ved et bygg jeg ikke husker navnet på, så begynte vi og sykle til vi kom til ski hytta. Når vi kom fram til skihytta syklet vi videre inn i skogen, der var det noen VELDIG BRATTE bakker!! Men det var like batt nedover!!!   

I går var vi forresten på fotball kamp, Ålesund mot Lillestrøm. Jeg heiet på ÅFK!! men det ble 1-0 til LSK:-(

jeg lager donald tegneserie!!

 • 20.08.2010kl.16:05
 • 1

hei jeg holder på og lage en donald tegneserie. veninnene mine syns den er super fin!!! gleder meg til den blir ferdig!!


her er forsiden til bladet!!

kino

 • 17.08.2010kl.19:01
 • 1

Etter jeg og vennina mi Selma hadde hvert på skolen så gikk vi hjem til Selma. Vi gjore lekser, og så gikk vi på kino. vi så Shrek lykkelig i alle sine dager. Den var bare SÅ kul!!! :-)

Skolestart

 • 16.08.2010kl.21:29
 • 2

hååååååååå, tenk at jeg har begynt i 5 KLASSE!! Ny lærer, nytt klaserom og ikke minst nytt skole bygg (1-4 er skilt fra 5-7) joho ho. NÅ GÅR JEG I 5 KLASSE!!!!! :-D

nå har vi dratt fra hytta

 • 13.08.2010kl.21:19
 • 0Nå har vi "dessverre" dratt fra hytta! :-S men vi har hatt det skjempe gøy!! Vi har hatt besøk hver dag. vi har blitt
kjent med tre gutter, Iver Mathias på 15, John Steinar på 14 og johannes på 10, vi har nesten lekt hver eneste dag siden vi møtte dem, kjempe gøy!! vi skal sove hos mormor og morfar i natt, og så rsiser vi hjem!!På bilde: vesiden av meg er Iver Mathias med vit genser, i blå genser er John Steinar og vesiden av henriette er johannes.

                                                            nyt somerferien!!!! 

internett var nede!!

 • 11.08.2010kl.12:09
 • 1

internett var nede en stun, derfor skal jeg skrive litt om dagene som har vert!!: Onsdagen reiste vi inn på hytta til mormor og morfar. Her er det kjempefint og massevis av blåbær. Nedefor har vi en liten "innsjø" som det bare er ørret i. Vi har en liten båt som jeg kan ro i.
Torsdag kom Agnes, Maria og en venninne av dem inn oss. Da badet vi i vannet. Det var deilig!! Torsdag gikk vi tur rundt vannet og møtte en barndomsvenninne av mamma og barna hennes. Ei jente på 8 år og ei jente på 5. De bor i Sveits (et annet land). Fredagen fikk vi besøk av flere fra Sjøholt. Ei jente som het Mathilde og de to jentene fra Sveits, Amanda og Celine. Denne kvelden fisket vi og fikk 3 fisk, etterpå la vi de i fryseren sånn at vi kunne spise dem en anen gang! om kvelden fisket vi fikk 7 nye fisk, som vi skulle spise med onkel Geir, tante Kristin, Hege som har fått seg hund og mormor og morfar. Alle likte fisken kjempegodt, det var forresten Ørret!!
Lørdag kom Agnes og Maria igjen, og vi badet hele dagen!! Onkel Terje kom inn på besøk og det gjorde Geir, Hege og den nye hunden som heter Luna, det er en søt hund. Neste dag gikk vi rundt om kring i skogen på oppdagelsesferd. Da møtte vi noen gutter på nabo hytta, som vi leker med. De kaller Henriette for "Gutta boys". De har vi lekt med i mange dager nå.

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Design
hits