krokfoss -
Hjem Add meg Om meg Kontakt

Tragedien

  • 24.07.2011kl.12:17
  • 4

Uskyldige folk gikk på gaten
så plutselig sa det pang.

Tragedien staret med et kjempe smell

Det ble trist for mange mennesker
jeg vet hvordan det er å miste noen selv.

Takk for alt og farvell.


Helene 11 år

Siste dag på sommer-klubben!

  • 02.07.2011kl.15:09
  • 2

Hei, det ble vist ikke no bloggings i går, nei. Beklager. Men i går skjedde det VELDIG mye. Og her får dere høre om hva vi gjorde.

Jeg var jo så klart på Sommerferie klubben, og da har vi vanligvis vært på Sørlighavna. Men det regna, så da var vi på Lørenskoghus på Volt. ( der jobber de som var med i sommer klubbben. Det var SÅ  fint der, og det er ikke noe jeg dikter opp altså.  De hadde stor sene, tegne og musikk rom, bordtennisbord og en "stue", lettere sagtnestenalt!! 

Først var vi/ jeg på senen og lekte med noe sjonglerings-baller (det var super vanskelig) og etter det spilte vi kort!! Så var det mat pølse og hamburgere, nam. Etter det var det Quiz, vi kom på 2.plass!! Ganske bra syns jeg. De som kom på 1.plass vant bare med et halvt poeng!! Så var det noen som var med på sommerklubben som opptredde for oss!! Og så måtte vi hjem. 

Mamma og pappa henta meg, og vi dro rett til barnehagen for og hente Henriette. Det var siste gangen jeg var med forå hente Henriette altså. For nå er Henriette FERDIG I BARNE HAGEN!!! Nå skal hun begynne på skolen!! Det er så rart altså!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nå kommer snart mormor hit og skal være her en uke. gleder meg til hun kommer!!!

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Design
hits