krokfoss -
Hjem Add meg Om meg Kontakt

Sommerferie-klubben

  • 30.06.2011kl.21:44
  • 9

Denne uken har vært den beste uken noen gang i sommer ferien!! Jeg har vært med på en super kul sommere klubb som heter sommerferie-klubben.

På mandag var det sånn "bli kjent dag" da kom noen "sirkusartister" som lærte oss og trikkse med diablo, snurre talerknen og enda mer.

Tirsdag tok vi båt ut til lang øyene i Oslo. Der var det en kjempestor gresspren. Øya var veldig fin, men det var veldig mange fugler der.. Og derfor var det MYE fugle-bæsj der også.... :-P Vi hadde med bade-tøy på denne turen.. Men vannet var IS KALDT!!! Så det ble bare en liten vasse-tur ut i. Og etter at vi bada, fiska vi grabber. Mange andre (untatt vår gruppe) fikk krabbe...

Onsdag var det sykkeltur til Mønevann her i Lørenskog. Været var også denne dagen super-fint. Og vi sykla ca. 1 mil hver vei.. Med en gang vi kom frem bada vi!! Her var vannet litt varmere enn sjøen var på tirsdag. Til lunsj grilla vi pølser og hadde det kjempe fint! Etter maten svømte jeg ut til brygga. Vi solte oss før vi tok veien "hemmat" :-)

I dag er det torsdag og vi dro til TUSENFRYD!! Der prøvde jeg: SPEED MONSTER, SUPER SPLASH, SVERREHUSKEN, THUNDERCOASTER, TRIPPELSKLIA, BADEFRYDELVEN også spiste jeg MYE sukkerspinn!!! Dagen i dag har vært super. Været var veldig fint helt til vi dro fra Tusenfryd.. Akurat på sekundet!

I morgen er siste dagen på Sommerferie-klubben. Jeg gleder meg også til den dagen. Da skal vi opptre med forskjellige ting for hverandre. Jeg skal opptre med Diablo.

Det var alt for denne gang.. Regner med at det blir en bloggings i morgen også!!

 

 

Her er sangen jeg laget til mormor og morfar

  • 12.06.2011kl.22:39
  • 8

Her er fortsettelsen på mormor og morfars gullbryllupsfest..

Henriette fant på litt av dansen, jeg fant på HELE sangen og litt av dansen!

Alle de voksne syns det var kjempefin, og jeg syns det ble veldig bra.. Hva syns dere?

 

Film fra overraskelsesfesten :-)

  • 10.06.2011kl.17:08
  • 5

Hei på dere, lenge siden sist! Kanskje dere har savnet innleggene mine litt?? :-)

Det er SÅ mye som skjer om dagen, så da er jeg liksom ikke SÅ mye på data`n.. Men det er visst bra, det sier jo de voksne... *ha,ha*

Sist helg var jeg på tur.. Og ikke en vanlig tur heller. For da reiste mamma, pappa, Henriette og jeg til mormor og morfar som bor på Sjøholt. Det er 55 mil å kjøre dit.. Det er ikke noe problem, å kjøre så langt. Det har vi gjort MANGE ganger før.. Jeg ser på film, hører på musikk eller leser litt.. Henriette skravler og synger, og vips så er vi fremme.. I allefall nesten =)

Men det som var så spesiellt med denne turen, var at mormor og morfar ikke visste at vi kom!! Vi bare plutselig ringte på døra og lurte på om det var her det var kaffe!!! Da skulle dere ha sett mormor og morfars ansikt!! De var helt forskrekket!!

To dager etterpå lagde vi overraskelsesfest for de to. De hadde nemlig Gullbryllup for litt siden.. Tenk det da: Vært gift i 50 år!!! Det er super bra da!!

Jeg filmet litt på denne festen, så om du har lyst kan du se hvordan litt av denne kvelden var.. Jeg har mer film, hvor det er mer av meg.. Men den må komme litt senere, for det var onkel Geir som filma dette... Og jeg tror han skal sende den over til meg i løpet av helgen!!

 

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Design
hits