krokfoss -
Hjem Add meg Om meg Kontakt

Mange dager har gått og mye har skjedd

 • 30.05.2011kl.20:01
 • 4

hei hei

Nå er det lenge siden eller hva??

jeg har vært så opptat i det siste.. men la oss stare fra foreksempel Torsdag.

På torstag på treningen skulle vi ha noe som heter triatlon, det betyr at det er delt inn i tre ting vi skal gjøre.

Vi startet med svømming 100 m. etterfulgt av slykling og løping!!

På svømming og løping gikk alt bra, men på syklingen hoppa kjede på sykkelen av mitt inne i skogen!! jeg var helt allene, men heldigvis klarte jeg og ordne opp!!

Når vi kom i mål fikk vi premie, en kvikklunsj!!

Og her er noen bilder fra triatlo`n:


Her er jeg på vei til mål (i svømming)


Nå starter jeg med og sykle!! "full fart fremmover"


Her er jeg snart i mål etter å ha løpt 2 km


i mål? håper det!!


ja jeg er i mål!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Men nå over til fredagen

på fredag etter skolen dro jeg og lekte med Vilde, vi lekte ute. da lekte vi har`n!

Når klokken nermet seg 7, dro jeg hjem, Jeg og Henriette skulle overnatte hos Annika og Mathias. Når vi kom ned hoppet vi på trampolinen. Etter det så vi på "Norske talenter" etter det spiste vi reker. NAM NAM!! Det var gotd! Så la vi oss i senga og så på film. Vi sovna nok ikke før etter kl. 00:00!!!!!!!!!!

Da er vi kommert til lørdag:

På lørdag gjor vi ikke no spes egentlig, Jeg og Annika hadde piknikk, og så spilte vi Apebuzz og det var det...

SØNDAG:

På søndag var jeg HELE dagen hos Vilde. Vi hadde det super gøy. Vi spiste kake og mye sånt, Moren til Vilde hadde hatt burstag kjønner dere. og det var mye igjen fra festen!!! Etter vi hadde spist kake spilte vi Wii. Når det var pause spiste vi goteri og da mistet jeg en tann!!!!!! Etter vi hadde spilt Wii og jeg hadde mistet en tann. så vi på "Home Alone 2" morsomt!!!! Så spilte vi kort. når vi var mitt i en runde kom faren til Vilde og kjørte oss på en ting som hetter "Lys våken" Der så vi på film og spiste. Veldig gøy!

mandag:¨

i dag har vi egentlig ikke gjort noe spes i det hele tatt... ikke på skolen heller... men nå skal jeg gå til mamma og pappa og Henriette. hade!!


Min første animasjons film

 • 22.05.2011kl.21:31
 • 8

I dag har jeg prøvd meg på min første animasjons film.

Jeg tok et og et bilde, så det tok litt lang tid. Jeg brukte modell-leire i to forskjellig farger, hvit og blå også flytta jeg litt på figurene for hvert bilde. Og forma det slik som jeg ville.

Til slutt ble det sånn her! :

 

DAGENS TRENING

 • 19.05.2011kl.21:44
 • 5

Hei, i dag har jeg vært på en super gøy trening!!!!! Vi startet med at vi skulle kaste en  "ertte pose". Vi skulle kaste til hverandre. De som ikke klarte å ta i mot, røk ut.. Det var SUPER GØY!!! Etter at vi hadde gjort det, begynte vi med "Nappe Hale", og jeg kom på 2. PLASS!!!! Det var jo litt gøy da, når jeg kom på 2.plass. Etter det hadde vi sån hinderløype i SKOGEN!!! Det var slitsomt og veldig gøy på en gang... Vi tok runden 3-4 gannger. Etter at vi hadde gjort de begynte vi på en stafett:  Mitt i stafetten parkerte mamma og Henriette bilen ovenfor og kom ned og heide!!! Jeg husker ikke helt vilken plass vi kom på... dessverre.

Beklager at innleger blir så kort men jeg skal legge meg nå. NATTA <3

N.B. Jeg drakk to fulle flasker på treninga!!!!

SISTE FARVEL TIL FARMOR

 • 18.05.2011kl.21:27
 • 14

I dag har vi tatt et siste farvel med farmor :-( Dere kan ikke forestille dere hvor trist jeg har det nå... 

Begravelsen var i Bekkelagen kirke, i Oslo. I denne kirken ble farmor døpt og konfirmert også. Kirken var høy og stor, hvit og gammel og laget av stein..

Begravelsen startet med at en dame sang en fin sang. Så sa presten litt om farmor og livet hennes. Så var det en salme (noe vi sang sammen). Etter det  gikk mamma opp og sa noen ord til farmor fra oss alle sammen... Når hun var ferdig, så teipet Henriette og Sara (kusina mi) på en tegning som de hadde laget, på kista til farmor,. Jeg lesete en sang, som jeg dessverre ikke klarte og synge. Damen som sang i kirken, sang til slutt en fin sang som heter: "Den fyrste song eg høyra fikk.." Når den var over bærte de nærmeste voksene, som farmor kjente, ut kisten. Bak kisten gikk jeg og bar en hjerte-blomst som var fra Henriette, Sarah og meg.  Henriette og Sarah bærte kransen fra oldemor (farmors mor).  Etter at farmor reiste med bårebilen, så hadde vi minne stund. Der gikk humøre litt opp :-/  Henriette og Sarah hadde det super gøy, tydelig vis.... 

Nå har jeg lekt litt med Maria, og vi har hatt det gøy, og er ikke så lei meg lenger.

Her er sangen jeg skrev til farmor:

"Du var alltid her for meg, så plutselig var du borte, ja, borte for meg. Jeg har holdt av plass i hjerte til deg. Rommet vokser og vokser hver dag. Men husk at jeg elsker, ja, elsker deg hver dag."<3

BURSDAGS FESTEN MIN!!!

 • 15.05.2011kl.22:09
 • 8

Hei, på lørdag feiret jeg bursdagen min!!! Jeg hadde HJEMME ALENE FEST!!! Det var så kult/gøy!!!! Når alle gjestene hadde kommet begynte vi og leke mimeleken. oi, det var slitsomt det. Jeg og en som heter Vilde fikk en super vanskelig oppgave, som gikk som følger:dere skal late som om dere er poppene poppkorn. Ingen klarte og gjette det, så vi måtte trekke ny lapp!! Å sånn forsatte vi til klokken var ca. 18:40. Da åpnet jeg gavene mine ;-) Jeg fikk så mye fint av vennene mine!! Etter vært begynnte vi og lage Taco!! Det var SÅÅ godt. Etter at maten hadde synket og vi hadde danset, kom deseren på bordet!! Deseren bestod av; gele, mufinns med nugati i, og små godt!! Etter vi hadde latt deseren synket, hadde vi "Cat-Walk", det var gøy, nei, super gøy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så så vi på Eurovision Song Contest. Der var det mange fine sanger, men jeg heiet på Erik Sade (Sverige). Det var i værtfall bra at de kom på 3. plass!!

Om 1 dag er de 17.Mai og om 2 dager er det begravelsen til farmor....... FARMOR JEG SAVNER DEG SÅ MYE!!!!!!

 

BURSDAGEN MIN OG NOE VELDIG TRIST.

 • 12.05.2011kl.16:49
 • 20

Hei i går hadde jeg bursdag, jeg ble 11 år. Eller lettere sakt "elvis" hi hi. Men det triste er at farmor  DØDE på mandag!!! Det er super trist.. Vi skal ha begravelse neste onstdag. :-(

 

Farmor hadde fortalt mamma og pappa hva hun hadde lyst til å gi til meg på bursdagen min, så jeg fikk mye fint av henne på bursdagen min!!! Men jeg savner henne veldig mye. ><Tenker på henne hele tiden.

Jeg hadde en veldig fin drøm om henne natten etter hun døde og det var veldig fint!!!!

Jeg fikk mye fint av de andre også. Det virket litt som et plaster på såret!!! Det var fint og tenke på noe annet også.

Av mamma og pappa fikk jeg RULLE SKI!! De skal jeg prøve snart!!

Råtassen som satt fast i heisen i Lørenskog Hus!

 • 01.05.2011kl.22:22
 • 6

I går var jeg med på et veldig kult terrengløp. Det var på Sognsvann og heter Råtassen. Der løp jeg over myr, gjørme og vann inne i skogen og løypa var ca 3 km. Det var sykt slitsom, men utrolig morsomt også! Vilde som jeg går i skigruppe sammen med var også med. Så vi løp sammen, nesten hele tiden..Lillesøster Henriette løp Knøttetassen, hun løp ca 900 meter, og hadde med seg bestefar som hjelper! :-)

I går åpnet Lørenskog Hus her på Lørenskog. Jeg var ikke med på åpningen, men i dag dro Selma og jeg dit. Hun var med på åpningen i går, siden hun synger i kor. Da vi kom inn i resepsjonen, gikk vi opp en trapp og titta litt på biblioteket som ikke var åpent. Så skulle vi gå opp en trapp, og ta en heis som Selma hadde tatt i går. MEN.... Heisen åpnet seg opp helt fint, vi gikk inn også lukket døren seg. Ingen ting skjedde, så vi trykket på åpne knappen igjen.... DET BLE BEKK MØRKT! Vi ble litt redde og trykka på alarmknappen, men ingenting skjedde. Så ringte jeg til mamma og pappa. Da skjønte jeg at vi måtte holde alarmknappen inne.. Da gikk alarmen og vi fikk tak i en mann som snakket til oss... Pappa kom bort og etter ca 25 minutter ble døren åpnet. Utenfor der sto det FEM BRANNMENN!! Det hadde vi aldri trodd.. Det var jo litt ekkelt å stå der inne i mørket så lenge, men det gikk jo bra da... Han som eier Lørenskog Hus, var veldig lei seg, så både Selma og jeg fikk gratis kino biletter med poppcort og brus! :-) Vi så på filmen: RIO. Skikkelig kul.

Og her er filmen fra da vi løp Råtassen og Knøttetassen!

 

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Design
hits