krokfoss -
Hjem Add meg Om meg Kontakt

Uvanlige påskebilder! Ikke akkurat ski, snø og Kvikk Lunsj =)

 • 26.04.2011kl.20:55
 • 13

I påska har jeg vært SÅ veldig opptatt!!! Så selv om jeg begynte bloggingen bra, og fikk mange svar på mine påskenøtter, ble ikke dagene lange nok til at jeg rakk å blogge mer.. Men her her jeg tilbake! :-)

Jeg har hatt det så veldig gøy!!!! På tirsdagen overnattet jeg hos Agnes og Maria (Sjøholt venner) Det var skikkelig gøy!! Vi hjalp dem med å montere en TRAMPOLINE!!! Så den brukte vi kjempemasse når jeg var på besøk. Dagen etter dro vi på hytta. Der kom tremenningene mine Lina og Ole Kristian. Tina og Jonatann kom også den første dagen vi var der.. (Enda flere Sjøholt venner) Da lekte vi "høl i hatten". Dagen etter på kom "Gutta boys". De bodde på hytta bak oss, så vi var sammen nesten hele tiden.

På sløyden har jeg i vinter laget et fuglehus, som jeg ville ha i et tre oppe på hytta! Og her kan dere se hvordan det ble! Fint ikke sant?

 Langfredag kom det fine været til oss. Så da reiste all isen fra vannet nedenfor hytta. Så da det var over 22 grader i skyggen bak hytta, fikk vi barna lov til å bade i vannet.. Men det var "litt" kaldt da.. Men vi badet like vel.. Tror vannet var ca 4 grader! ;-)

Og her ser dere gjengen som var sammen nesten hver dag i påska! Dere kan tro vi hadde det gøy sammen! Gleder meg til å møte de igjen til sommerferien! :-)
Svaret på påskenøtter, og nye nøtter!!!

 • 18.04.2011kl.21:24
 • 9

Hei jeg ville bare informere dere om vinneren i dag. Det ble så sent at jeg ikke kunne lage film, er litt sliten etter en lang dag på Moa. Der shoppa vi MYE. Jeg fikk bl.a. nye klær på WOW, hva syns dere?

 

Men spørsmålet i går gikk som følger: Et annet ord for rask vindu. Svaret var da Hurtigruta! Hun som klarte det heter  "by day". HURRA!!

Her er påskenøttene for i dag: Hva heter denne blomsten her??Skriv inn svaret i kommentarfeltet under.

Påskenøtter

 • 17.04.2011kl.19:56
 • 8

Heei :-D I dag regner det her på Sjøholt :-( Men vi har hatt det gøy likevel. Selv om det regnet, gikk vi (mamma, Henriette og jeg) ned til leke plassen og lekte. DET VAR SUPER GØY!! Når vi kom "hjem", fikk vi besøk av onkler, tanter og kusina mi og kjæresten hennes. men nå til nøttene!

PÅSKENØTTER

Dette er et slags ordspill; 

Et annet ord for: "Rask Vindu", og jeg ser den fra stue vinduet til mormor og morfar.

Du skal få to hint:

1.Du kan reise med denne fra Bergen til Kirkenes.

2. Det andre ordet for vindu, finner du også i en kortstokk. 

Skriv inn svaret ditt i en kommentar til meg, så er du med i dagens påskenøtter!

Dagens nøtteknekker løser påskenøttene igjen! :-)

 • 17.04.2011kl.14:33
 • 1

Nøtteknekkerne får litt hjelp av Henriette og en kylling i dag!

Snurr film, og hør hvem som ble vinneren i går! ;-)

 

Ny Påskenøtt, og litt om påsketuren C:

 • 16.04.2011kl.20:23
 • 5

I dag har mamma, pappa, Henriette og jeg vært å kjøpt Donald blader!!! Det var hele 36 stk!! Vi møtte også noen som mamma kjenner, jeg husker ikke hva de heter, men datteren til hun ene heter Henriette!! Storesøsteren hennes heter HELENE!!! Morsomt ikke sant!! Etter vi hadde betalt gikk vi til en kaffé som heter "Systra". der kjøpte vi IS!! det var super, duper godt!! Også møtte vi enda flere sunnmøringer!! :-)

PÅSKENØTT

Her kommer påskenøtt nr 3: Hvem er broren til Bestemor Duck??             

 

 

Skriv inn ditt svar i en kommentar til meg. Om du svarer riktig har du mulighet til å bli dagens vinner!!

Nøtteknekkeren`s første besøk! =)

 • 16.04.2011kl.13:06
 • 2

Her kommer påskens første besøk av Nøtteknekkeren! Han gir oss svarene på de to første påskenøttene!

 

Påskenøttene fortsetter!!Se godt på dette bildet. Gjett hvor jeg er!Et lite hint: "Idiotisk bolig

 • 15.04.2011kl.16:48
 • 9

874773-1-1302878934825.jpg
Påskenøttene fortsetter!!Se godt på dette bildet. Gjett hvor jeg er!Et lite hint: "Idiotisk bolig for kyr" *hi, hi*

Påskeferien er i gang, og vi har allerede hatt første stopp. Dette var ved Norges største innsjø. Hv

 • 15.04.2011kl.11:59
 • 7

874773-1-1302861586514.jpg
Påskeferien er i gang, og vi har allerede hatt første stopp. Dette var ved Norges største innsjø. Hvet du som leser nå hva den heter? Skriv svaret ditt her, og du er med i den aller første "Påskenøtta" fra meg! ;-)

Sykkeltur og litt annet!!

 • 10.04.2011kl.21:25
 • 2

I dag har Henriette og jeg hatt piknik. Først var det bare jeg og Henriette og Julie(en venn av Henriette), men så kom Annika, Kristina og Mailin. Vi hadde det veldig, veldig gøy!!Etterpå kom Anders på besøk. Etter en liten stund tok mamma, pappa, Henriette, Anders og jeg oss en sykkel tur, til lekeplassen på sykehuset! Det er SÅ gøy der!! Når vi var ferdig der,syklet vi bort til et helikopterplatformen på sykehuset. Her kan du se noen bilder!!


her er jeg ved helikopteret!!!


her ser du Henriette, Anders og meg!!!


Her kommer jeg sykklende:-D
Etter sykkelturen var ferdig, sykklet vi til Sørlikroa og kjøpte oss en is. For i dag var det faktisk varmt i været. Hele 19 grader var det hos oss i dag! Og etter det ble jeg med hjem til Anders. Der var det både gøy og bløtt!! hi hi. natta C:Ny sykkelhjelm

 • 09.04.2011kl.20:06
 • 3

I dag har jeg vært ute og sett etter hjelm til meg, den gamle var litt ødelakt... Jeg så en super fin hjelm på Sykkel Xperten. Den var bare såå fin!! jeg har prøvd den alt. Når jeg fik den ville jeg ikke ta den av, hi hi!! her er bilder av sykkelhjelm-prøvingen min!

Her er en av hjelmene, jeg syns ikke denne var så fin så jeg kjøpt ikke denne..


Her er sykkel hjelmen jeg kjøpte...den her satt fint, hi hi. Det var denne som hvar finest også! ;-)

Etter vi hadde kjøpt sykkelhjelmen, lekte jeg med Selma og ei som heter Andrine. Vi haddde det veldig gøy. Først lekte vi "Boksen går", etter det lekte vi "Harn" også "Twister". Super gøy. Nå skal jeg snart se på "Mestenes mester" så jeg må nok slutte for denne gang...!!

Skole dagen

 • 08.04.2011kl.22:05
 • 2

Dagen begynte som vanlig med at jeg gikk til skolen.. Når vi ventet på at det skulle ringe inn, lekte jeg med ei som heter May-an. Så hadde vi engelsk. Der øvde vi på engelsk bøyning av f.eks. big, bigger, biggest. Så hadde vi lille fri. der øvde jeg meg på å være kiper ;)  Etter lillefri hadde vi gym, i gymmen hadde vi slå ball, gutta vannt :-( Så var det storefri, vi gjorde ikke noe spes... I RLE hadde vi noe som heter "filosofisk hjørne". Det går ut på at vi skal tenke på noen spørsmål og tenke på hva som er rett og galt, ja eller nei spørsmål. Etter det var jeg litt spent, for vi skulle ha Engelsk diktat for første gang!! Jeg vet ikke helt om jeg fikk alt riktig, men jeg gjorde i hvertfall 100%. og det får holde for denne gang.  Nå ser vi på NORSKE TALETER!! HADE!!

Kjøkkenhagen er i gang!

 • 03.04.2011kl.19:27
 • 10

I dag har vi sådd masse forskjellige frø til kjøkkenhagen vår. Både jeg, Henriette, mamma og pappa syns dette var veldig gøy. Så det blir spennende å følge med hva som kommer opp etterhvert.

Jeg har blitt super forkjølet nå, så i dag var det veldig greit å være inne og gjøre slike koselige ting sammen med familien. Og siden det har vært veldig grått ute i hele dag, var det litt hyggelig å putte noen frø i jorda og tenke på at snart er det ordentlig vår...

Her er noen bilder fra såingen:

Har dere sådd noe i år? Eller kanskje dere skal så noen frø litt senere?

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Design
hits