krokfoss -
Hjem Add meg Om meg Kontakt

Snøen daler lett og fint (not)

  • 30.03.2012kl.17:52
  • 1

Her daler snøen IKKE lett og hvit! Her blåser det ned. Det er jo så vit jeg ser skogen på venstre side jo:-0 Like ved meg er det høye fjell men jeg kan jo så klart ikke se dem D-: Men nå skal vi snart stoppe på det siste stoppet før vi er framme! Gleder meg.

-blogges<3

Sol til snø

  • 30.03.2012kl.14:28
  • 0

Hei hei;-D vi er fortsatt på vei til Sjøholt:-) men nå går det fra sol til snø:/ heldig vis er det bare snø i lufta, ennå... Mamma har snakker med mormor og hun sa at plenen dems var helt hvit:-( men man kan jo håpe at sola smelter snøen til vi skal på hytta da;-) skal oppdatere under veis av turen.

- blogges<3

Ut på tur

  • 30.03.2012kl.11:27
  • 1

Hei hei da er vi på vei til Sjøholt på påske tur. Gleder meg til og komme fram, men vi har minimum 8 timer forand oss:-S håper det ikke er kø så vi kommer fort fram. Hvor skal du i påskeferien?

-blogges <3

Ungdomsbirken 2012

  • 17.03.2012kl.14:00
  • 2Heeei alle sammen!<3 sist helg var jegå gikk (sto på ski) Ungdomsbirken. Den er på 1,5 mil! Eller så kan du si det på denne måten; den er på 15 km;-) Den startet på Sjusjøn og varte helt til Lillehammer. Ikke rart jeg var sliten når jeg kom i mål eller? Vi dro på fredag opp til Sjusjøen. Jeg dro sammen med Selma til hytta hennes. (vi er gode venner) Når vi kom opp startet vi med og gå nesten hele løypa. Når vi kom inn i gjenn spise pizza<3. Vi så på The Voise Norges beste stemme. Når det var den lange pausen gikk Selma, Theodor og jeg (og faren til selma Ketil) ut for å se etter nordlys. Vi så ikke noe, men vi så masse fine stjerner, en super fin måne og planetene Venus og Jupitter.

Neste dag hadde vi slappe av dag. Deilig! Jeg og Selma hadde snøballkrig, mens Theodor og Ketil sto på snowboard.Jeg vet ikke hvem av meg og Selma som vant da, men håper det var meg;-) Etter en lang dag med snøballkasting dro vi bort for og hente gutta. Vi tok med langrennski, så vi også kansje kunne hoppe litt -  og det fikk vi:-D Ut på kvelden gikk vi ut i gjen. Månen var helt borte, men det var NORDLYS!!! Jeg og Selma så også stjerneskudd. Jeg ønsket meg at det skulle gå bra på Birken dagen etter.

Så var den store dagen kommet. Vi kjørte bort til start og der, der hvar det mange mennesker der! Når det endelig var vår tur til å starte, fikk vi plass bakest i sporet :-( Først var det bare opp ned, opp ned osv. men etter en stund var det nedover. Bra! Når jeg kjørte ned en veldig bratt bakke og hadde kjempe stor fart, byttet en spor, så jeg måtte bytte jeg også, men da fallt jeg med hodet først i løssnøen :-\  Så når jeg kom til det flate partiet, staket jeg så mye jeg orket, men jeg hadde mistet mye klister... Endelig fikk jeg at det bare var 2 km igjenn! Men selv om det skulle gå så lett, føltes det ut som det aldri tok slutt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men det gjore det. Da jeg kom opp på en haug og fikk se mål, ga jeg alt jeg hadde igjenn av krefter. Jeg klarte 1,5 mil på 1 time og 4 min! :-0 jeg har fått diplom og medalje<3

her er noen bilder fra undoms birken:-)


masse folk ved start eller?

 


jeg er litt bak, men den grønne sekken;-)her ser dere meg i midten, og jeg holder på å ta igjen hun forran<3snart *pes* i *pes* mål!! "stønn"


meg selma med Ungdomsbirken medaljen min<3 


Theodor, Selma og meg:P tulle-bilde

 

vel, det var allt for denne gang. Nå har Luna kommet og jeg ser litt på Birken (for voksene) på

tv

 

Den siste tiden

  • 03.03.2012kl.13:33
  • 3Hei hei. Jeg har ikke hatt tid til å blogge den siste tiden:-( Men nå legger jeg ut noen bilder, så du kan se litt av det jeg har gjort i det siste :-D KOS DEG

 


Vi har vært på Sjøholt, der er det fin utsikt:-D

 


Vi var heldig med været også;-D

 


Vi reiste med fly fra Gardermoen til Vigra. Dette er på vei hjem. Se så fine skyene ser ut:-D


Jenter på tur. minst, mellomst og størst:-P


Meg med krølla hår på flyet (hadde krølla håret dagen før:-P)

 


Det ble etterhvert silke-myke skyer å se også<3<3


så begynte vi og lande...


Det har vært valentin også<3 Happy valentine

Jeg har vært på hytte tur med Maria (maria321.blogg.no) også. Der fant vi en hund uten eier eller halsbånd. Men vi fant eieren til slutt<3


Vi skulle levere en venn av Aurora (lillesøsterern til Maria), på flyplassen, her er flyet fra siden...


og forfra<3

 


Jeg og Henriette har fåt mange skipremier<3


<3

 

Da har du fått et lite innblikk i hva jeg har gjort den siste tiden... måneden.... ja vi sier det.

 

- Blogges

 

 

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Design
hits