krokfoss -
Hjem Add meg Om meg Kontakt

Cola + Mentos

 • 27.03.2011kl.19:36
 • 19

I dag skulle Sandra og jeg prøve å putte Mentos oppi Cola Light. Det gikk ikke så veldig bra, men det var veldig gøy.

Pappa skulle vise oss hvordan vi kunne gjøre det, men da hadde vi bare vanlig Cola igjen. Det gikk, men det er mye bedre med Cola Light.

Her kan dere se hvordan det gikk: =)

LEKT UTE/INNE

 • 26.03.2011kl.20:03
 • 2

I dag har vi (Henriette og jeg) lekt sammen med noen som heter Annika, Benedikte og Mailinn. men før det var vi hos farmor

Først lekte vi en blanding av Poleti og tyv + Harn + Gjemmsjel :-D Etter det kom noen gutter som vi lekte politi og tyv med, de fant oss i løpet av ca 10min :-( Når det var vår tur til og være poleti, fant vi noen men ikke alle... Men til slutt kom de fram. Så gikk jentene opp til meg og lekte. Etter hvært gikk vi hjem til Annika og lekte der. Nå må jeg si hade, for nå skal jeg se på fotball; Norge mot Damark. HEIA NORGE!!!! HEIA NORGE!!!

VÅR!

 • 22.03.2011kl.18:45
 • 9

Endelig er det vår, jeg har 2 bevis og 3 bilder C: Eller skal jeg si; jeg har 2 bevis og 3 vårbilder=-) Vel her er de<3


Gresset som stikker fram fra snøen


Sola som skinner kl 08:02

Både sol og gress, ikke no stress.

Så hva syns dere om bildene, og hva syns dere er det beste med våren??

HADE<3

Skirenn er GØY!!

 • 20.03.2011kl.21:27
 • 5

Nå har det vært stille fra meg en GOD stund. Men i dag har jeg og noen andre i ski gruppa vært på ski-renn.  Dette var en stafett som vi var på!!! Først ut var ei som er 12 år og som heter Elisabet og gikk første ettape, etter henne  var det ei som heter Elise på 11 år som gikk andre ettapen. Så kommer JEG( =-) ) som gikk trede ettape!! Eller som jeg liker og si, så gikk jeg siste ettapen!!! Jeg tror det var med 49 lag, og vi kom på....... 19. PLASS!! JEG ER SUPER FORNØYD! C-: HEEER ER NOEN BILDER!


Her er jeg som starter, og jeg staker som bare det!!


Her er jeg som er sliten etter og ha kommet i mål, men jeg er fornøyd da.


Her er "stafett jentene"

Hun med hvit lue:Elisabet, hun med pannebånd: Elise og i mitten:MEG.

Nå er dager snart over, og jeg må i seng. Men hva syns dere om plassen vår, var den bra?

NATTA

 

DENNE DAGEN

 • 13.03.2011kl.21:46
 • 8

I dag hadde vi tenkt oss på barnas-skidag.... men siden vi var på skirenn i går og skal på Klubbmesterskap i morgen, valgte vi å ha en ski-fri søndag!! For DET er det lenge siden vi har hatt!!  Og det ble en morsom dag uten ski også!! 

Om morgen våknet Henriette og jeg nesten samtidig. Da så vi litt på tv-en, før vi spilte et spill eller to. Litt senere dro jeg opp til Tonje, som går i klassen min. Først var vi på pc-en., Etter det gikk vi ut og lekte og det var faktisk på SKOLEN. På ettermiddagen  dro vi til meg. Hos meg lekte vi mye med videokameraet mitt og tøyse filma litt!! Vi spiste spaggeti til middag alle sammen! . Nå er  "71grader Nord, Norges tøffeste kjendis" ferdig. Så nå skal jeg si natta

Ny pers i dag! :-)

 • 12.03.2011kl.19:23
 • 12

I dag har jeg vært på et nytt skirenn! Jeg satte ny rekord for meg selv og dette var første ordentlige rennet for Henriette!

Her er en film av både Henriette og meg! Så her er det bare å se på..

 

 

Etter skirennet var vi innom farmor. Av henne fikk jeg denne fine VM-genseren!! Den syns jeg var superfin!! :-) Hva syns dere?
Barneskirenn!

 • 11.03.2011kl.20:44
 • 10

Her kommer videoen fra forige helg, litt sent ute *he,he* Men her den i allefall, bedre enn ingenting!

 

Nå sitter jeg å koser meg med Norske Talenter! Det er masse flinke talenter så langt.

Jeg gru/gleder meg til i morgen. For da skal jeg på skirenn til Nittedal. Det blir nok mest gøy da..

På søndag har vi planer om å dra opp i Holmenkollen, hvor Henriette og jeg skal delta på Barnas VM-dag! Det kan

jo bli ganske så spennende å gå i skisporene som Marit Bjørgen, Therese Johaug og Petter Northug har gått i!! Eller hva?? :-)

Og på mandag er det klubbmesterskap i Lørenskog skiklubb. Der skal jeg jo selvfølgelig være med, så nå er det i allefall MYE barneskirenn!! =)

I GÅR, I DAG OG I FORRIGÅRS:-D

 • 06.03.2011kl.21:36
 • 5

HEI. Nå har jeg ikke vært her på LENGE!! så nå skal jeg fortelle litt om fredagen, lørdagen og i dag=-)(-=

FREDAG

På fredag var jeg på bursdag til Herman. VI var på GIGAGØY! OG DET VAR GIGAGØYTASTISK!! Først når vi kom dit bestilte vi mat! Etter en liten stund spiste vi mat! Så når vi hadde spist ferdig, gikk vi inn i et sånnt skyte rom( vi skjøt ikke på orntlig) vårt lag tapte, med TO poeng=( bu hu!!)! Etter det lekte vi fritt rundt på Gigagøy! så måtte vi hjem.

lørdag

Eira (lillesøsteren til Selma) kom opp for og leke...... Så når Henriette og Eira lekte, så fulgte jeg og mamma og pappa med på VM!!! Tenk at Therese vant. Marit på 2.plass. Kristin 5.Plass og Vibeke på 6.plass!!! Bra ikke sant!! Etter VM tittingen startet grill sesongen for oss;-) her er bildened i bevis:-)

jeg som skal ta pølsa i lompa.Takk for hjelpen, Pappa!

I DAG

I dag har vi vært på skirenn. Selma og jeg gikk på lag. Vi gikk sprint stafett på Losby. Jeg følte at det gikk superbra, selv om vi kom på nest siste plass.. Vi var jo tross alt  de to yngste i vår klasse. Etter at vi hadde fått premie. Dro vi hjem til Selma og så på filmen: "Løvenes Konge". Dere får høre mer om skirennet i morgen!

GOD NATT!

Premieutdeling for meg! =-)

 • 02.03.2011kl.20:44
 • 11

Det er ikke bare på VM det er premieutdeling! I kveld var det premieutdeling for alle som har deltatt i skikarusellen hos Lørenskog skiklubb!

Her ser dere noen bilder av meg, premien, rosa og Henriette som også fikk premie (og ny ski jakke i dag) :-)


Ny Tine parodi! =)

 • 01.03.2011kl.21:27
 • 10

Her er min Tine parodi nr. 2

Hva syns dere om denne, og hvem av karrakterene var best?

 

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Design
hits