Gjørme-intervall = Møkkete (krokfoss)
Hjem Add meg Om meg Kontakt

Gjørme-intervall = Møkkete

  • 03.09.2012kl.21:34
  • 4

Hei hei, i dag har jeg hatt gjørme-intervall, og jeg ble GJØRMETE!!! Først av alt så varmet vi opp med sand-vollyball og ta flagget. Etter at vi hadde gjort det, begynte vi og løpe innover i skogen hvor det var vått... Etter ca 3-4 skritt var jeg kliss våt fra skoen og opp til låret allerede, men da jeg visste jeg ikke hvor våt jeg kom til og bli når jeg var ferdig.

Vi starta med en kort-lek. Vi ble delt opp i fire lag, så skulle vi finne f.eks alle ruterne. Alt i alt var det 13 kort vi måtte samle. Mitt lag kom på andre plass første gangen,men andre gangen kom vi på første! JIPPI!!! Så fikk vi en pause, før vi begynte på den ordentlig møkkete treninga.

Da vi var ferdig med kort-leken, hadde vi konkuranse med oss selv hvor vi skulle løpe en krevende og gjørmete, løype. Der løpte vi først gjennom masse blåbærtuer uten blåbær vis du skjønner. Så kom vi til et vått parti, som deretter gikk over til et gjørmeteparti. Der ble jeg ikke så gjørmete.. (siden jeg prøvde og unngå det, så ble jeg ikke så gjørmete under løpet.)

Så da vi var ferdig hadde vi ca 15-20 min i gjen, som vi brukte til gjørme-bad!!! Der kan jeg love dere at vi ble møkkete altså. Vi hoppet utti og detdet spruta, og alt skjedde samtidig. Men det var kjempe gøy da. Første gangen vi skulle hoppe ut i hoppa ikke jeg ut i med en gang, for jeg skulle ta bomba på de andre!! Og det gjore jeg :-) Da vi var ferdig og skulle sette oss i blien hjem, måtte vi sitte på poser for og ikke møkke til bilen.  Men jeg syns det var kjempe gøy da.
Litt møkkete gjeng eller??! :-D

 

Jeg har fått ny header, (toppen av siden min om noen lurte) :-) Hva syns dere om den? Skriv i kommentar felte da vel!!

Blir glad for alle kommentarer så lenge de ikke er slemme:-)

 

-blogges<3

 

headen er lagent av http://maria321.blogg.no/

 

03.09.2012 kl.21:36

kjempesøt header! :-)

03.09.2012 kl.21:38

Så utrolig fin blogg du har! Hadde blitt glad for en kommentar tilbake ;-)

03.09.2012 kl.21:39

fin blogg, sjekk ut vårres http://internatkongan.blogg.no/ ? :)

03.09.2012 kl.21:57

Den treningen hørtes skikkelig morsom ut! Og iblant er det herlig å bare grise seg skikkelig til - ikke bare trippe rundt og være fin.