Ungdomsbirken 2012 (krokfoss)
Hjem Add meg Om meg Kontakt

Ungdomsbirken 2012

  • 17.03.2012kl.14:00
  • 2Heeei alle sammen!<3 sist helg var jegå gikk (sto på ski) Ungdomsbirken. Den er på 1,5 mil! Eller så kan du si det på denne måten; den er på 15 km;-) Den startet på Sjusjøn og varte helt til Lillehammer. Ikke rart jeg var sliten når jeg kom i mål eller? Vi dro på fredag opp til Sjusjøen. Jeg dro sammen med Selma til hytta hennes. (vi er gode venner) Når vi kom opp startet vi med og gå nesten hele løypa. Når vi kom inn i gjenn spise pizza<3. Vi så på The Voise Norges beste stemme. Når det var den lange pausen gikk Selma, Theodor og jeg (og faren til selma Ketil) ut for å se etter nordlys. Vi så ikke noe, men vi så masse fine stjerner, en super fin måne og planetene Venus og Jupitter.

Neste dag hadde vi slappe av dag. Deilig! Jeg og Selma hadde snøballkrig, mens Theodor og Ketil sto på snowboard.Jeg vet ikke hvem av meg og Selma som vant da, men håper det var meg;-) Etter en lang dag med snøballkasting dro vi bort for og hente gutta. Vi tok med langrennski, så vi også kansje kunne hoppe litt -  og det fikk vi:-D Ut på kvelden gikk vi ut i gjen. Månen var helt borte, men det var NORDLYS!!! Jeg og Selma så også stjerneskudd. Jeg ønsket meg at det skulle gå bra på Birken dagen etter.

Så var den store dagen kommet. Vi kjørte bort til start og der, der hvar det mange mennesker der! Når det endelig var vår tur til å starte, fikk vi plass bakest i sporet :-( Først var det bare opp ned, opp ned osv. men etter en stund var det nedover. Bra! Når jeg kjørte ned en veldig bratt bakke og hadde kjempe stor fart, byttet en spor, så jeg måtte bytte jeg også, men da fallt jeg med hodet først i løssnøen :-\  Så når jeg kom til det flate partiet, staket jeg så mye jeg orket, men jeg hadde mistet mye klister... Endelig fikk jeg at det bare var 2 km igjenn! Men selv om det skulle gå så lett, føltes det ut som det aldri tok slutt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men det gjore det. Da jeg kom opp på en haug og fikk se mål, ga jeg alt jeg hadde igjenn av krefter. Jeg klarte 1,5 mil på 1 time og 4 min! :-0 jeg har fått diplom og medalje<3

her er noen bilder fra undoms birken:-)


masse folk ved start eller?

 


jeg er litt bak, men den grønne sekken;-)her ser dere meg i midten, og jeg holder på å ta igjen hun forran<3snart *pes* i *pes* mål!! "stønn"


meg selma med Ungdomsbirken medaljen min<3 


Theodor, Selma og meg:P tulle-bilde

 

vel, det var allt for denne gang. Nå har Luna kommet og jeg ser litt på Birken (for voksene) på

tv

 

17.03.2012 kl.14:04

Så fine bilder! Du må ha en kjempefin helg :-)

17.03.2012 kl.14:43

så morsomt :) jeg gikk også ungdomsbirken da jeg var yngre.Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Design


hits