Danmark, Stena Line og The Reef =) (krokfoss)
Hjem Add meg Om meg Kontakt

Danmark, Stena Line og The Reef =)

  • 09.10.2011kl.20:55
  • 8

Hei! I høstferien har jeg ikke vært så veldig aktiv. Det beklager jeg masse!! Jeg har ikke gjort noe spesiellt fra mandag til torsdag. for på torsdag dro vi til DAMARK!!!

Jeg og Maria (en venninne) og moren og søsteren hennes reiste med danskebåten på torsdag kveld. Da kjørte pappa oss til brygga der danskebåten skulle komme og hente oss, og alle andre som skulle reise. Vi dro ikke alenen, nei, vi dro med noen som Line(moren til Maria) kjennte. Det var to mødre som hadde med seg barna sine. Av barna som var med, var det to brødre og en liten jente på 3-4 års alderen.

Når vi kom ombord på båten (stena Line) gikk vi ned til lugaren vår. Den var ganske liten, men pytt, vi skulle jo bare sove der. Vi satte fra oss kofertene og gikk ut av lugaren. Vi gikk rett opp til 7 etg og spiste bufè. Det var mye godt der, men jeg likte best deserten: karamellpudding, kaker, kjeks og is. Men så klart var det mye annet godt der også. Etter vi hadde spist gikk vi til en butikken. Den hadde alt og mere til. Alt fra godis til vin, til leker til suvernier! vi kjøpte ingen ting :-)

Men det gjorde vi på tilbake veien, men nå sporer vi av la oss gå tilbake til Stena Line første dagen.

Jo som sagt var det mye ting i den butikken, men vi kjøpte ikke noe. Så etter vi hadde spist, gikk vi på pirat show. "Zot-Piratene! heter det vi så på. Når showet var over, hadde vi to valg og det var: enten gå og se nattkino "Pirates of Karibien" eller gå inn i spille hallen. Jeg hadde sett "Pirates of Karibien" den nyeste, så vi valgte Spille i hallen i stede. Der var det masse morsomme ting, mortosykler, pengemaskiner og mye annet. På Piratshowet hadde vi fått et kart. Vi skulle på skatte jakt!"Spille hallen" var første ledetråd, vi måtte sykle på en sykkel, også kom en bokstav opp og vi skrivde det ned.

Etter vi hadde vært i spille hallen en god stund, gikk vi for og legge oss. Vi var midt ute på havet, og det var kjempe masse bølger!! Jeg fikk ikke sove med det første, men gjorde det til slutt.

Neste morgen skulle vi egentilg våkne kl 7:30, men skipet vekket oss kl 7:00. Vi skyndet oss å pakke og kom oss av Stenaline. Bare noen hundre meter fra der båten hadde gått i land, var hotellet. Når vi kom oss til hotellet skjekket vi inn og la fra oss kofertene og gikk for og spise frokost. Der var det også bufè, men det var ikke så god som på Stenaline.

Etter vi hadde skyndet oss å spise, løp jeg og Maria og skiftet til bikini. Vi løp ned og dursja og så endelig fikk vi se "Badeland"! Et vakkert syn. Varme bad og masse, masse vann så langt øye kan se! Vi badet i ca 2-3 timer også gikk vi litt rundt i Danmark. Etter det badet vi igjen. Så spiste vi kvels ute på byen. Det var godt syns jeg. Etter det badet vi igjen og igjen:D  Vi sovnet fort den dagen. 

Neste dag dro vi hjem med Stenaline. Da kjøpte vi mye i buttiken. Jeg kjøpte gaver og vi så siste del av Zotpiratene. Vi spilte også familie bingo. Jeg var bare en rute unna til og vinne penger, men så var det noen som fikk bingo før meg, Det syns jeg var veldig dumt. men tilbake til butikken. Der kjøpte jeg mye godteri, så kjøpte jeg øredobber til mamma og en termos til pappa. til Henriette kjøpte jeg slippers og et blomstrehalskjede.

Når det var ca 15 min til vi egentlig skulle komme til land, sa dem på høytaleren: "Vi beklager så mye, men vi er 10 (eller 20 husker ikke) minutter forskinket. vi beklager så mye". Også ente vi opp med 30-45 minutter og vente. Det var stappfult med mennesker når vi skulle av båten. Og når vi fikk den melingen fra høytaleren, om at vi hvar forsinket ble det bare mere mennesker som trengte seg på! Men endelig etter mage minutter var vi fremme og pappa kom og hentet oss. 

Nå har jeg kjøpt mye og forresten, jeg glemte og fortelle at jeg kjøpte med meg hjem røde pølser som vi har spist til lunsj i dag. det var veldig godt.

Nå skal jeg hjelpe pappa med å lage kjøttkaker, kansje det blir noen bilder fra det også. men nå kan du få se noen få bilder fra Damark.


Her ser dere Stena Line.


Her ser dere der vi badet

 

I Danmark`s gater

Rød dansk pølse

Meg med hattenAlle som var med på turen. (unntatt meg)


09.10.2011 kl.21:38

Kult

09.10.2011 kl.21:48

så fine bilder! :) så kos

09.10.2011 kl.21:51

Kule bilder!!

har hot or not på bloggen, kommentere?

09.10.2011 kl.21:51

så koslig!

09.10.2011 kl.21:51

Kjempe fin blogg :D

09.10.2011 kl.21:52

fin blogg, ta en titt innom min :)

09.10.2011 kl.22:28

fin blogg:)
Line

09.10.2011 kl.23:11

Nå humra jeg godt, Helene :) Du skriver bra, sjarmerende og morsomt!

Takk for turen,

LineSøk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Design


hits